GRANDE SECURITY ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ- ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (24ΩΡΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΗΨΗΣ ΣΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΕΙΚΟΝΑΣ)

ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΔΑΚΗ 83 , ΓΑΛΑΤΣΙ, 11147

GRANDE SECURITY ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ- ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (24ΩΡΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΗΨΗΣ ΣΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΕΙΚΟΝΑΣ)


ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΔΑΚΗ 83 , ΓΑΛΑΤΣΙ


Νομική Μορφή Α.Ε.
Α.Φ.Μ. 999796121
Αρ. Γ.Ε.ΜΗ. 4585301000 ↗
Ημερομηνία Ίδρυσης 28-12-2018
Ημερομηνία Εγγραφής στο Ε.Β.Ε.Α. 28-12-2018
Κατάσταση ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Διακριτικοί Τίτλοι Επιχείρησης

GRANDE SECURITY ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.
GRANDE SECURITY MONOPROSOPI A.E.
GRANDE SECURITY SINGLE MEMBER S.A.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  Διεύθυνση:
ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΔΑΚΗ 83
  Πόλη:
ΓΑΛΑΤΣΙ
  T.K.:
  Τομέας/Περιοχή:
ΓΑΛΑΤΣΙ
  Τηλέφωνο:
  Κινητό:
  Web Address:

Σκοπός Επιχείρησης

Α. Αντικείμενο και σκοπός της εταιρείας ειναι: 1) Η παροχή υπηρεσίων, η οποία σχετίζεται άμεσα ή έμμεσα με την υποστήριξη συστημάτων ασφαλείας. Ενδεικτικά και όχι περιοριστικά αναφέρονται: α) Υπηρεσίες επιτήρησης, παρακολούθησης, τοποθέτησης και συντήρησης πάσης φύσεως συστημάτων ασφαλείας. β) Η λειτουργία και υποστήριξη κέντρου λήψεως σημάτων και επεξεργασίας σημάτων συστημάτων συναγερμού σε 24ωρη βάση. γ) Η παροχή υπηρεσιών άμεσης επέμβασης σε περίπτωση ανάγκης, διάθεσης θωρακισμένων οχημάτων (οργάνωση και διενέργεια χρηματαποστολών), παροχή υπηρεσιών προστασίας, φύλαξης και υπηρεσιών φύλαξης και ασφαλείας. 2) Η εμπορία πάσης φύσεως συστημάτων ασφαλείας, οι εισαγωγές εξαγωγές και εμπορία πάσης φύσεως ηλεκτρονικών - ηλεκτρολογικών προϊόντων, συστημάτων ασφαλείας, CCTV (κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης), θυροτηλεοράσεων, πυρανίχνευσης, Access Control (ελεγχόμενη πρόσβαση) και συναφών ειδών. 3) Η ανάληψη κάθε δραστηριότητας συναφούς με τα ανωτέρω. Β. Για την επίτευξη του σκοπού της, η εταιρία δικαιούται: α) Να συμμετέχει σε άλλες εταιρίες με οποιονδήποτε νομικό τύπο ή να συνεργάζεται με φυσικά πρόσωπα ή άλλες επιχειρήσεις με οποιονδήποτε νομικό τύπο ελληνικές ή αλλοδαπές ή κοινοπραξίες, όταν οι σκοποί τους είναι ίδιοι, παρόμοιοι, συναφείς ή συμπληρωματικοί με τους επί μέρους ή όλους τους σκοπούς της εταιρίας ή να ενισχύει αυτούς. β) Να ενεργεί στην ημεδαπή ή στην αλλοδαπή ως αντιπρόσωπος, πράκτορας, ή εκπρόσωπος άλλων φυσικών ή νομικών προσώπων που ασχολούνται με παρόμοιες εργασίες. Να ιδρύει υποκαταστήματα, γραφεία, πρακτορεία ή αντιπροσωπείες οπουδήποτε στην Ελλάδα ή το εξωτερικό. γ) Να συμμετέχει, είτε ατομικά, είτε σε συνεργασία ή άλλως όπως συμμετοχή σε άλλες επιχειρήσεις οιασδήποτε μορφής, ή/και σε κοινοπραξίες ή σε άλλης μορφής επιχειρηματικές συνεργασίες στην ημεδαπή ή στην αλλοδαπή, σε διαγωνισμούς του Δημοσίου, Ο.Τ.Α., δημοσίων επιχειρήσεων, νομικών προσώπων δημοσίου ή ιδιωτικού δικαίου και λοιπών φορέων του δημοσίου τομέα στην ημεδαπή ή την αλλοδαπή. δ) Να συνάπτει συμβάσεις μισθώσεως και υπομισθώσεως με τρίτους και χρηματοδοτικής μισθώσεως (leasing) με τράπεζες ή άλλους φορείς, για τη μίσθωση μηχανημάτων, οχημάτων και άλλων πραγμάτων που απαιτούνται για την εξυπηρέτηση των σκοπών της εταιρίας και ε) Να αποκτά, κατέχει, χρησιμοποιεί και μεταβιβάζει δικαιώματα ευρεσιτεχνίας, εμπορικά σήματα, τεχνικές και βιομηχανικές μεθόδους (KNOW-HOW) και να αποκτά και παραχωρεί δικαιώματα δικαιόχρησης (Franchising).


Κλάδος Δραστηριότητας (ΚΑΔ)


Eπικοινωνήστε με την επιχείρηση

Σύνδεση