EXCLUSIVE ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ & ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ Ε.Π.Ε.
ΛΑΜΠΡΟΥ ΚΑΤΣΩΝΗ 9 , ΑΘΗΝΑ, 11472
EXCLUSIVE ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ & ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ Ε.Π.Ε.
ΛΑΜΠΡΟΥ ΚΑΤΣΩΝΗ 9 , ΑΘΗΝΑ
Νομική Μορφή | Ε.Π.Ε. ΜΟΝΟΠΡΟΣ. |
Α.Φ.Μ. | 800738727 |
Αρ. Γ.Ε.ΜΗ. | 139058801000 ↗ |
Ημερομηνία Ίδρυσης | 26-05-2016 |
Ημερομηνία Εγγραφής στο Ε.Β.Ε.Α. | 26-05-2016 |
Κατάσταση | ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ |
Διακριτικοί Τίτλοι Επιχείρησης
E.H. SERVICES ΜΕΠΕ |
(ARCHEIO) E.H. SERVICES LTD |
Στοιχεία Επικοινωνίας
Σκοπός Επιχείρησης
Σκοπός της εταιρείας είναι: 1. H ενοικίαση ή αγορά κάθε τύπου τουριστικής ή επισιτιστι-κής επιχείρησης. 2. Η ανάληψη διεύθυνσης και διαχείρισης κάθε τύπου τουρι-στικής ή επισιτιστικής επιχείρησης με συγκεκριμένο επιχει-ρηματικό σχέδιο πενταετίας και με συγκεκριμένα μετρήσιμα οφέλη για την επιχείρηση. 3. Ο σχεδιασμός - μελέτη και ανάληψη τμήματος επικοινωνί-ας και προώθησης για κάθε επιχείρηση η οποία δραστηριο-ποιείται στον ευρύτερο τομέα του τουρισμού. 4. Ο σχεδιασμός πολιτιστικής και τουριστικής ανάπτυξης νομών, δήμων και κοινοτήτων. 5. Ο σχεδιασμός και κατασκευή κάθε είδους τουριστικού κα-ταλύματος όπως, ξενοδοχείου, εγκατάστασης κατασκήνω-σης (camping), ενοικιαζόμενων δωματίων, τουριστικών θέ-ρετρων, κέντρων διημέρευσης και ψυχαγωγίας κλπ. 6. Ο σχεδιασμός και η κατασκευή επισιτιστικών μονάδων όπως εστιατόρια, catering, κλπ 7. Η διαχείριση και προώθηση χώρων εκδηλώσεων με μελέ-τη ανάπτυξης πωλήσεων και υλοποίησης έργου. 8. Ο σχεδιασμός, οργάνωση και διοίκησης Spa και μονάδων θαλασσοπεραπείας. 9. Η εύρεση προσωπικού στο κλάδο της τουριστικής βιομη-χανίας όλων των ειδικοτήτων. 10. Η μελέτη - υποβολή του Αναπτυξιακού Νόμου προς Χρηματοδότηση. (Για Ίδρυση ή Επέκταση ή Εκσυγχρονι-σμός της Επιχείρησης). 11. Η ποιοτική εκπαίδευση του προσωπικού με απορρόφη-ση των κονδυλίων από ΟΑΕΔ ή ΛΑΕΚ (0,45%). 12. Η εκπαίδευση του προσωπικού των Επισιτιστικών τμη-μάτων σε διαδικασίες κατά H.A.C.C.P. 13. O σχεδιασμός, εγκατάσταση και εφαρμογή συστήματος διαχείρισης υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων σύμφωνα με το Πρότυπο ISO 22000. 14. H προώθηση κάθε είδους τουριστικού προϊόντος στην Ελλάδα και το εξωτερικό. 15. Η υποβολή μελέτης και η υλοποίηση πλάνου για προ-σέλκυση και δικτύωση προορισμών και επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον ευρύτερο τομέα του τουρισμού. Για την επίτευξη του σκοπού αυτού η Εταιρεία μπορεί: 1) Να συμμετέχει σε οποιαδήποτε επιχείρηση με τον ίδιο ή παρεμφερή σκοπό με οποιοδήποτε εταιρικό τύπο ή σε Κοι-νοπραξία. 2) Να συνεργάζεται με οποιοδήποτε φυσικό ή νομικό πρό-σωπο ή ενώσεις φυσικών ή νομικών προσώπων με ή χωρίς νομική προσωπικότητα. 3) Να αναθέτει την αντιπροσώπευση της διορίζοντας αντι-προσώπους στην ημεδαπή ή αλλοδαπή. 4) Να αναλαμβάνει την αντιπροσώπευση αλλοδαπών ή ημε-δαπών επιχειρήσεων με τον ίδιο ή παρεμφερή σκοπό. 5) Να ιδρύει υποκαταστήματα και γραφεία στην ημεδαπή ή αλλοδαπή. 6) Να συμμετέχει σε ευρωπαϊκά προγράμματα χρηματοδό-τησης και επιδότησης καθώς και σε οποιοδήποτε πρόγραμμα τεχνολογικής έρευνας και ανάπτυξης συστημάτων διαχεί-ρισης ψηφιακών δεδομένων εν γένει. 7) Να συμμετέχει σε επενδυτικά και αναπτυξιακά προγράμ-ματα του ελληνικού Δημοσίου.