ΦΟΡΕΒΕΡ ΣΚΙΝ ΛΕΪΖΕΡ ΝΤΕΡΜΑΤΟΛΟΤΖΙ (FOREVER SKIN LASER DERMATOLOGY) ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ Α.Ε.

ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 2-4 , ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ, 14671

ΦΟΡΕΒΕΡ ΣΚΙΝ ΛΕΪΖΕΡ ΝΤΕΡΜΑΤΟΛΟΤΖΙ (FOREVER SKIN LASER DERMATOLOGY) ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ Α.Ε.


ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 2-4 , ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ


Νομική Μορφή Α.Ε.
Α.Φ.Μ. 800708968
Αρ. Γ.Ε.ΜΗ. 137712501000 ↗
Ημερομηνία Ίδρυσης 01-02-2016
Ημερομηνία Εγγραφής στο Ε.Β.Ε.Α. 09-02-2018
Κατάσταση ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Διακριτικοί Τίτλοι Επιχείρησης

FOREVER SKIN LASER DERMATOLOGY A.E.
FOREVER SKIN LASER DERMATOLOGY S.A.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  Διεύθυνση:
ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 2-4
  Πόλη:
ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ
  T.K.:
  Τομέας/Περιοχή:
ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ
  Τηλέφωνο:

Σκοπός Επιχείρησης

1. Σκοποί της εταιρίας είναι: α) η παροχή υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας σύμφωνα με τους κανόνες της ιατρικής επιστήμης και δεοντολογίας κατά τις διατάξεις του π.δ. 84/2001 όπως ισχύει. β) Υπό τους περιορισμούς του άρθρου 6 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας β1) Η εμπορία καλλυντικών προϊόντων, κρεμών, ορών, καθώς και προϊόντων καλλωπισμού, υγείας και φροντίδας προσώπου και σώματος και β2) Η σύσταση και λειτουργία ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) για τη λιανική πώληση των ανωτέρω προϊόντων, μέσω διαδικτύου τόσο στην Ελληνική όσο και στη διεθνή αγορά. 2. Για την επίτευξη των ως άνω σκοπών η εταιρία θα μπορεί: α) Να συμμετέχει σε οποιαδήποτε επιχείρηση με όμοιο ή παρεμφερή σκοπό, οποιουδήποτε εταιρικού τύπου, β) Να συνεργάζεται με οποιοδήποτε φυσικό ή νομικό πρόσωπο και να συμβάλλεται με το Δημόσιο και τα Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου (Ν.Π.Δ.Δ.), τους Ο.Τ.Α και τις Δημόσιες Επιχειρήσεις για την παροχή υπηρεσιών υγείας πρωτοβάθμιας περίθαλψης στους ασφαλισμένους του σύμφωνα με το ΠΔ 84/2001 και τις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις, γ) Να ιδρύει υποκαταστήματα ή πρακτορεία ή γραφεία οπουδήποτε, δ) Να αντιπροσωπεύει οποιαδήποτε επιχείρηση, ημεδαπή ή αλλοδαπή με όμοιο ή παρεμφερή σκοπό, ε) Να ενεργεί όλες τις προσήκουσες πράξεις, όπως, ιδίως, να μισθώνει, να αγοράζει, να εκμισθώνει, να συνάπτει συμβάσεις χρηματοδοτικής μίσθωσης και να ανεγείρει ακίνητα για την εγκατάσταση ιατρείων ή εργαστηρίων, 3. Η Γενική Συνέλευση των μετόχων μπορεί με τροποποίηση του παρόντος να καθορίζει και άλλες δραστηριότητες σαν σκοπό της εταιρίας. 4. Παροχή μη ιατρικών υπηρεσιών: Ρητά δηλώνεται ότι οι δραστηριότητες που δεν αφορούν παροχή ιατρικών υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας θα πραγματοποιούνται σε χώρο αυτοτελή και ανεξάρτητο από τον χώρο παροχής ιατρικών υπηρεσιών και υπό τους περιορισμούς του άρθρου 6 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.


Κλάδος Δραστηριότητας (ΚΑΔ)

Σύνδεση