GLOBAL MFG ΕΜΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (Ι.Κ.Ε.

12 ΧΛΜ Ε. Ο. ΑΘΗΝΩΝ ΛΑΜΙΑΣ , ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ, 14451

GLOBAL MFG ΕΜΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (Ι.Κ.Ε.


12 ΧΛΜ Ε. Ο. ΑΘΗΝΩΝ ΛΑΜΙΑΣ , ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ


Νομική Μορφή Ι.Κ.Ε. ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ
Α.Φ.Μ. 998299548
Αρ. Γ.Ε.ΜΗ. 7732401000 ↗
Ημερομηνία Ίδρυσης 24-09-2007
Ημερομηνία Εγγραφής στο Ε.Β.Ε.Α. 12-11-2015
Κατάσταση ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Διακριτικοί Τίτλοι Επιχείρησης

GLOBAL MFG ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε.
GLOBAL MFG MONOPROSOPI I.K.E.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  Διεύθυνση:
12 ΧΛΜ Ε. Ο. ΑΘΗΝΩΝ ΛΑΜΙΑΣ
  Πόλη:
ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ
  T.K.:
  Τομέας/Περιοχή:
ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ
  Τηλέφωνο:
  E-mail:
  Web Address:

Σκοπός Επιχείρησης

Η εισαγωγή, εξαγωγή, εμπορία, επεξεργασία και περισυλλογή παντός είδους πλαστικών και μεταλλικών ανακυκλώσιμων αντικειμένων, υπολειμμάτων και απορριμμάτων. Για την υλοποίηση των ανωτέρω και την επίτευξη του σκοπού της η εταιρεία δύναται: α. Να συμμετέχει σε οποιαδήποτε επιχείρηση με όμοιο ή παρεμφερή σκοπό, οποιουδήποτε εταιρικού τύπου. β. Να συνεργάζεται με οποιοδήποτε φυσικό ή νομικό πρόσωπο με οποιοδήποτε τρόπο στην Ελλάδα και στον εξωτερικό . γ. Να ιδρύει υποκαταστήματα ή και πρακτορεία ή και γραφεία οπουδήποτε στην Ελλάδα ή και στην αλλοδαπή. δ. Να αντιπροσωπεύει οποιαδήποτε επιχείρηση, ημεδαπή ή αλλοδαπή , με όμοιο ή παρεμφερή σκοπό. ε. Να αναθέτει την παραγωγή σε ΥΠΟ κατασκευαστές, στ. Να επιχειρεί και πράξεις σχετιζόμενες αμέσως ή εμμέσως με τις ως άνω δραστηριότητες εφ’ όσον συμβάλλουν στη διατήρηση, βελτίωση ή επέκταση των σκοπών της ζ. Να επιχειρεί την αποσυναρμολόγηση αχρηστευμένων ειδών, εκτός σκαφών και πλωτών κατασκευών. η. Να επιχειρεί την εισαγωγή, εξαγωγή, εμπορία, επεξεργασία και περισυλλογή παλαιών σιδήρων και μετάλλων.


Κλάδος Δραστηριότητας (ΚΑΔ)


Eπικοινωνήστε με την επιχείρηση

Σύνδεση