ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ «ΡΟΪΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Ζ&Α Π.ΑΝΤΩΝΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΜΕΛΕΤΗΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ»

ΡΗΓΑ ΦΕΡΡΑΙΟΥ 28 & ΠΑΡΝΗΘΟΣ , ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ,

ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ «ΡΟΪΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Ζ&Α Π.ΑΝΤΩΝΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΜΕΛΕΤΗΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ»


ΡΗΓΑ ΦΕΡΡΑΙΟΥ 28 & ΠΑΡΝΗΘΟΣ , ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ


Νομική Μορφή ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ
Α.Φ.Μ. 996752192
Αρ. Γ.Ε.ΜΗ. 161893201000 ↗
Ημερομηνία Ίδρυσης 19-10-2021
Ημερομηνία Εγγραφής στο Ε.Β.Ε.Α. 19-10-2021
Κατάσταση ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Διακριτικοί Τίτλοι Επιχείρησης

Κ/Ξ ΡΟΪΚΟΣ ΑΕ - Ζ&Α ΑΜΕ
K/X ROIKOS AE - Z&A AME

Στοιχεία Επικοινωνίας

  Διεύθυνση:
ΡΗΓΑ ΦΕΡΡΑΙΟΥ 28 & ΠΑΡΝΗΘΟΣ
  Πόλη:
ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ
  Τομέας/Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
  Τηλέφωνο:

Σκοπός Επιχείρησης

Σκοπός της Κοινοπραξίας είναι η άρτια, ποιοτική και έγκαιρη υλοποίηση της Σύμβασης υπηρεσιών με τίτλο «ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΜΕΛΕΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΛΥΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΛΩΔΙΑΣ ΣΤΗΝ ΛΕΜΕΣΟ», στο εξής «Σύμβαση ή Έργο», η οποία ανατέθηκε στις συμβαλλόμενες εταιρείες, κατόπιν διαγωνισμού, από το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού Αμαθούντας (ΣΑΛΑ) της Κυπριακής Δημοκρατίας. Το αντικείμενο της Σύμβασης είναι η εκπόνηση των απαιτούμενων μελετών, η ετοιμασία εγγράφων προσφοράς για την προκήρυξη διαγωνισμού κατασκευής του αποχετευτικού συστήματος λυμάτων στην Κοινότητα Παλώδιας Λεμεσού και η επίβλεψη της εκτέλεσης του κατασκευαστικού συμβολαίου μέχρι και την έκδοση τελικών λογαριασμών. Η παρούσα Κοινοπραξία συστήνεται, δε, κατ’ απαίτηση των όρων των εγγράφων του διαγωνισμού της ανωτέρω σύμβασης και ειδικότερα την παρ. 6.1.3 του ΜΕΡΟΥΣ Α: ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ, στην οποία ορίζεται ότι «Οι κοινοπραξίες δεν υποχρεούνται να περιβληθούν ορισμένη νομική μορφή για την υποβολή της Προσφοράς τους. Στην περίπτωση που ο επιλεγείς Ανάδοχος είναι κοινοπραξία τότε αυτή θα υποχρεωθεί να περιβληθεί συγκεκριμένη νομική μορφή πριν την υπογραφή της Σύμβασης.». Η εκτιμώμενη στη Σύμβαση διάρκεια εκτέλεσης του αντικειμένου αυτής είναι πενήντα τρείς (53) μήνες από την ημερομηνία έναρξης της υλοποίησης του Αντικειμένου της Σύμβασης.


Κλάδος Δραστηριότητας (ΚΑΔ)


Eπικοινωνήστε με την επιχείρηση

Σύνδεση