Company's Logo

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΚΥΦΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.

Λ. ΣΥΓΓΡΟΥ 29 , ΑΘΗΝΑ, 11743

Company's Photo Album Company's Photo Album

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΚΥΦΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.


Λ. ΣΥΓΓΡΟΥ 29 , ΑΘΗΝΑ


Νομική Μορφή Ε.Ε.
Α.Φ.Μ. 999986592
Αρ. Γ.Ε.ΜΗ. 4765301000 ↗
Ημερομηνία Ίδρυσης 16-04-2002
Ημερομηνία Εγγραφής στο Ε.Β.Ε.Α. 03-06-2002
Κατάσταση ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Διακριτικοί Τίτλοι Επιχείρησης

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΥΦΙΔΗΣ
ORTHOPEDIKOS KOSMOS KYFIDIS

Εξαγώγιμα Προϊόντα Επιχείρησης


Στοιχεία Επικοινωνίας

  Διεύθυνση:
Λ. ΣΥΓΓΡΟΥ 29
  Πόλη:
ΑΘΗΝΑ
  T.K.:
  Τομέας/Περιοχή:
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ
  Τηλέφωνο:
  Κινητό:
  Web Address:

Σκοπός Επιχείρησης

Σκοπός της εταιρείας είναι η εμπορία, αντιπροσώπευση οίκων εσωτερικού και εξωτερικού, εισαγωγή - εξαγωγή ειδών ιατρικών, νοσοκομειακών, ιατρικών μηχανημάτων και αναλωσίμων, κατασκευή, εμπορία εισαγωγή - εξαγωγή αντιπροσώπευση οίκων εξωτερικού - εσωτερικού ορθοπεδικών ειδών, αθληιατρικών και ειδών φυσικής και υγιεινής διατροφής, καθώς και η πώληση λιανική και χονδρική όλων των ανωτέρω ειδών. Η παροχή υπηρεσιών ενίσχυσης της κοινωνικής συνοχής, η βελτίωσης της ποιότητας ζωής ηλικιωμένων, ατόμων με ειδικές ανάγκες, ατόμων που χρειάζονται αυξημένη φροντίδα, και η παροχή υπηρεσιών κατ’ οίκον νοσηλείας, φροντίδας, και ιατρικών υπηρεσιών. Η ασφαλής μεταφορά φαρμάκων. βιολογικών υλικών και ιατροτεχνολογικών προϊόντων γενικότερα. Η εμπορία, αντιπροσώπευση και μεσολάβηση στην πώληση βιβλίων, οι υπηρεσίες διοργάνωσης επιμορφωτικών σεμιναρίων, η οργάνωση συνεδρίων και εμπορικών εκθέσεων, η διάθεση διαφημιστικού χώρου ή χρόνου στο διαδίκτυο, οι υπηρεσίες επεξεργασίας δεδομένων. Η άσκηση κάθε άλλης επιχειρηματικής και οικονομικής δραστηριότητας συναφούς ή μη προς τους παραπάνω σκοπούς, εφόσον προωθεί και διευκολύνει την επιδίωξη και την επίτευξη των παραπάνω σκοπών. Η ανωτέρω απαρίθμηση των σκοπών της εταιρείας, είναι ενδεικτική και όχι περιοριστική. Για την επίτευξη του εταιρικού σκοπού η εταιρεία μπορεί να ιδρύει υποκαταστήματα εντός ή και εκτός της Ελλάδος, καθώς και να μεταφέρει την έδρα της εταιρείας σε άλλο εκτός Ελλάδος κράτος του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.


Κλάδος Δραστηριότητας (ΚΑΔ)


ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ


Η «Ορθοπεδικός Κόσμος Κυφίδης» είναι μια εταιρεία κατασκευής, εισαγωγής και εμπορίας ορθοπεδικών και ιατρικών ειδών. Είναι μια από τις παλαιότερες επιχειρήσεις στο χώρο της στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ξεκινώντας τις δραστηριότητές της από το 1919 και συνεχίζοντας την παράδοση με εκπρόσωπό της τον απόγονο τέταρτης γενεάς, Χριστόφορο Κυφίδη.

Βασιζόμενος στην άρτια επιστημονική του κατάρτιση, με σπουδές ειδίκευσης στη Γερμανία, πτυχίο στην κατασκευή ειδικών ορθοπεδικών βοηθημάτων και στην επιμονή, την εργασία και τις αξίες που πάντα είχε σαν αρχή, οδηγήθηκε στον εκσυγχρονισμό της επιχείρησης, με επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του. 

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ:

  • ~Να βοηθήσουμε τον άνθρωπο στην πλήρη αποκατάστασή του στο κοινωνικό σύνολο.
  • ~Να δημιουργούμε σταθερές και μόνιμες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες.
  • ~Να παρέχουμε υπηρεσίες σε προσωπικό επίπεδο. Να βελτιώνουμε συνεχώς την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας. Για το σκοπό αυτό η εταιρεία μας εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης της Ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 13485:2016, το οποίο έχει πιστοποιηθεί από την TÜV AUSTRIA, έναν από τους εγκυρότερους φορείς πιστοποίησης στον κόσμο
  • ~Να πραγματοποιούμε ό,τι υποσχόμαστε

Η πλούσια ιστορία του ορθοπεδικού μας οίκου ξεκινά στις αρχές του προηγούμενου αιώνα στην Κωνσταντινούπολη, όταν ο Αθανάσιος Κυφίδης, ορθοπεδικός, εξαιρετικός άνθρωπος και τεχνίτης, με αγάπη για τον άνθρωπο, πίστη στην επιστήμη και εμμονή στην ποιότητα, ίδρυσε την ορθοπεδική εταιρία ΚΥΦΙΔΗΣ.

Ο Α.Κυφίδης απολάμβανε απόλυτου σεβασμού από την ιατρική κοινότητα, ήταν πάντα πρωτοπόρος και στήριξε την τέχνη του με πολλή αναγνώριση και αγάπη από τον κόσμο. Σας παραθέτουμε μερικά μόνο στοιχεία της μακρόχρονης αυτής παράδοσης που μας κάνει υπερήφανους μέχρι τώρα, την 4η γενιά. 

Στα χαρτιά είμαστε η "Κυφίδης Χριστόφορος και ΣΙΑ Ε.Ε". Για εσάς όμως, σε καθημερινή βάση, σε κάθε τηλεφώνημα ή επίσκεψη στα καταστήματά μας για μια συμβουλή ή λύση, είμαστε οι Ορθοπε...δικοί σας! Γι' αυτό μας ξέρετε με τα μικρά μας...


Eπικοινωνήστε με την επιχείρηση

Σύνδεση